Levertijden


Bij elk product op polsbandjesfabriek.nl horen levertijden. Voor het ene product is deze langer dan voor de ander. Hieronder vindt  u het product aanbod van de polsbandjesfabriek met de bijbehorende levertijden. De datum van bestelling dient als start punt en u telt hierbij het aantal werkdagen op. Wanneer u heeft gekozen voor bankoverschrijving is de betaaldatum het startpunt.

Tyvek polsbanden

Textiel polsbanden

2 werkdagen

15 werkdagenLevering bij meerdere producten

Wanneer er meerdere producten in één keer bestelling zitten, zullen alle producten tezamen geleverd worden. De levertijd van je hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het product met de langste levertijd. Indien gewenst kan er om een deellevering verzocht worden. Neem in dat geval contact met ons op.

Volgen van je bestelling

Per e-mail en via uw Mijn VanDerEngfabriek.nl account word u op de hoogte gehouden van de actuele orderstatus van de bestelling. Zodra een bestelling de status “verzonden” heeft, betekent dit dat uw bestelling is opgehaald door een van onze vervoerders. Al onze bestellingen worden binnen Nederland en België bezorgd door PostNL of UPS (afhankelijk van het artikel).

 

Zodra uw bestelling verzonden is, ontvangt u van ons een track & trace-nummer per mail. Met dit nummer kunt u het verzendtraject van uw pakket volgen.

 

Levertijd verstreken, bestelling nog niet verzonden

Het kan voorkomen dat een bestelling niet verzonden is ondanks dat de aangegeven levertijd verstreken is. Een bestelling heeft dan in plaats van de status ‘verzonden’ nog steeds de status ‘wordt verwerkt’. Per e-mail wordt u continu op de hoogte gehouden van de actuele orderstatus van uw bestelling, ook bij een dergelijke vertraging. Mocht u 5 werkdagen na het verstrijken van de levertijd uw artikel(en) nog niet ontvangen hebben, neem dan contact op met onze klantenservice.

 

Vertraging tijdens verzending

Per e-mail en via uw Mijn VanDerEngfabriek.nl account kun u zien of uw bestelling verzonden is of nog wordt verwerkt.

 

Als uw bestelling de status ‘verzonden’ heeft maar je deze nog niet hebt ontvangen, kunt u het beste nog een paar werkdagen wachten. In uitzonderlijke gevallen doen PostNL en UPS in plaats van 24 uur enkele dagen over de bezorging van de bestelling. Heeft u de bestelling 3 werkdagen nadat hij is verzonden nog niet ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn, verzoeken wij u vriendelijk het bestelnummer te vermelden of bij de hand te houden wanneer u ons belt.

 

Verzendbijdrage

Voor het verzenden van bestellingen worden bij VanDerEngfabriek.nl verzendkosten doorbelast. Aan de hand van het gekozen product worden de verzendkosten in de winkelwagen zichtbaar. 
Voor het verzenden van tyvek polsbandjes tot 800 stuks wordt een bedrag van € 4,95 euro aan verzendkosten doorbelast. De overige zendingen worden verzonden via het waarde transport van UPS. Hier betaalt u op basis van de gekozen producten een digitaal gecalculeerd bedrag. Alle zendingen via UPS zijn hierdoor verzekerd.

 

Bezorgdagen

VanDerEngfabriek.nl bezorgt de bestelling van maandag t/m vrijdag, afhankelijk van de gekozen producten en transporteur. PostNL en UPS bezorgen niet op zaterdagen, zondagen en erkende feestdagen.

 

Levertijd bij betalen via bankoverschrijving 

Wanneer er bij de bestelling is gekozen voor de betaalmethode “via bankoverschrijving” kan het 1 tot 3 werkdagen duren voor wij de betaling hebben ontvangen. Voor betalingen vanaf een buitenlandse bankrekening kan het tot 4 werkdagen duren. De levertijd gaat in vanaf het moment dat de betaling binnen is. Houdt hier rekening mee bij het bestellen.

 

Indien u niet thuis bent 

Wanneer er niemand thuis is bij de aflevering kunt u van het volgende uitgaan:

 

  • De bestelling wordt de volgende dag opnieuw aangeboden. Mist u ook deze aflevering, dan zal de verzenddienst een bericht achterlaten, met gegevens voor een alternatief bezorgmoment of afhaal locatie;
  • Het bericht zal direct bij u zijn achtergelaten, wat kan betekenen dat de levering bij de buren is achtergelaten of is afgegeven bij een afhaalpunt in de buurt.

 

Meer klantenservice

Heeft u niet het antwoord kunnen vinden op wat je zocht? Neem dan contact met ons op via e-mail info@vanderengfabriek.nl of via telefoon 088 – 88 10 888.

 

VanDerEngfabriek.nl ( onderdeel van VanDerEng B.V. )

 

Retouradres:

Lijnbaan 45

1969 ND Heemskerk

Contact:

T +31 88 88 10 888

F +31 88 88 10 801

info@vanderengfabriek.nl

www.vandereng.nl

 

 Kvk en BTW:

Handelsregister : 34079434

BTW : NL0095.21.549.B01

 


 Deze pagina is voor het laatst aangepast op : 17 Oktober 2018.